Senaste inläggen

Av lotta - 22 juli 2013 10:48

God morgon
Idag blev det en längre sväng på morgonen men det märk att hundarna är trötta från gårdagen, skönt. Nu får dom vila lite hemma i svala lägenheten å ja passar på att sola lite innan jobbet.

På återseende
?

ANNONS
Av lotta - 21 juli 2013 21:32

Hej

Idag har vi haft lite spadag, jag har borstat båda hundarna och sen har jag klippt klorna på båda två. Vi började dagen med en moegonpromis å så avsluta vi med lite hjärmgympa. Sen nu i kväll har vi varit hos min syster i Solna och tog en långis som sluta med att Yankee och Molly fick springa lösa i en rastgård i närheten av där hon bor. Nu ligger båda två helt utslagna på golvet. Å jag är med ganska slut.

På återseende
?

ANNONS
Av lotta - 17 juli 2013 14:23

Hej
Som sagt nu har vi en ny böna som heter Molly, hon ska bo hos oss ett tag. Idag började vi dagen med en promis i skogen med mammsen. Sen har vi bara haft en mysdag hemma med mycket gos.

På återseende
?

Av lotta - 16 juli 2013 01:02

Hej

Idag kom Mollly till oss, hon ska bo hos oss i 3 månader nu ska bli superkul. Yankee och Molly trivs med varandra ?

På återseende

Av lotta - 11 juli 2013 22:45

Hej

Kvällspass som innefattat inkallning och ställande under gång. Skönt att prinsen fick göra av med lite energi innan sängen eftersom ja jobbar i morgon.

På återseende

Av lotta - 9 juli 2013 09:11

God morgon

Idag vakna vi tidigt, så det är bara att ladda upp med en kaffe och lite span på balkongen innan det är dax att erövra skogen med mamma en sväng.

På återseende
  

Av lotta - 23 juni 2013 20:30

Hej


Idag blev det en lång resa för mig och Yankee. Vi starta från landet "Norrtälje" för att åka till strängnäs och träna lydnad på dagen. Det var jättekul att se folk igen. Vi fick vara hemma hos Lena/Stefan där vi sen åt lunch och tränade vidare efter. Längtar SÅ till nästa gång. Nu när vi har kommit hem är vi båda två helt utsalgna av dagens äventyr. Fick superfina bilder på mig och prinsen som Lena tog, här är 2 av dom. 


På återseende


  


   Jag och Prinsen   


  Prinsen   

Av lotta - 22 juni 2013 13:30

Hej


Idag blev det att tvätta öronen lite på Prinsen, kunde inte låta bli att ta ett kort på sötnosen. 


På återseende

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se