Senaste inläggen

Av lotta - 12 maj 2013 19:00

Hallo

Idag har vi varit på utställing och efter åkte vi hem till några vänner och det var dax för årets först dopp, gu va dom njöt av att busa & bada. Jag önskar att vi kunde åka upp varje dag så att Yankee fick bada & busa. 


På återseende

  
ANNONS
Av lotta - 16 mars 2013 17:00

Halloj

Idag har vi varit på utställning i badmintonhallen i sollentuna, det var bra konkurans & mycket trevligt folk. 

Idag hände det!!!!! Yankee sluta som BIG "BEST IN SHOW" helt sjukt kul. Vi fick en massa fina priser & massor av trevligt beröm. Nu är vi helt döda båda två & det blir en lugn kväll.


På återseende

  


ANNONS
Av lotta - 12 januari 2013 15:45

Hallo


Idag är det ingen rast ingen ro    Från mitt jobb till hundjobb. Det blev sökträning som stod på schemat idag. När det va Yankee´s tur så börja han med att springa ett ärevarv i skogen utan figge, när vi sen fick tag på honom så körde vi & han gick som en klocka. 

 

Efter vi var klara så tog vi en promis tillsammans, sen var det dax att röra sig hemåt.

 

På återseende

  

Av lotta - 11 januari 2013 13:48

Idag blev det en härlig promis med mycket bus.   

Gu va han älskat snön min lilla prins       

Av lotta - 11 januari 2013 13:37

hejsan


Nu händer det grejer....  

Jag dricker FitLine & har började ge det till Yankee okt -12. Det är så kul för dels märker jag men nu börjar andra man möter ute påpeka hur fin han är i kroppen & i pälsen.


Den största skillnaden jag har märkt på honom är att han har ett helt annat lugn idag än förut. När vi spårar så orkar han mera och längre. När han leker har han blivit mera valpig i sitt sett att vara & leka.


Känns så himla bra då många stora hundraser får canser när dom blir äldre. Canser gillar sura celler & FitLine basar kroppen så förhoppningsvis har jag några flera friska år med honom. Känns även bra att ge det bästa till min hund & även till mig själv så klart.


Han är nu 6,5 år men folk tror att han bara är 4 år, bara där han man en förändring.

 

På återseende

  

 

Av lotta - 12 augusti 2012 18:37

Hallojsan

Nu var det ett tag sen ja va här inne å nosa. Idag blev det en långis med mamma och moster som e här på besök över helgen. Efter vi hade gått stanna vi vid bilen tog en kaffe å glass Yankee fick med smaka lite.

På återseende

Av lotta - 1 april 2012 17:00

Hejsan


Idag blev det att åka ut till Åkersberga då Maria bor där just nu för att Mynta löper, vi körde sök runt husknuten, perfekt skogsdunge. Det gick jätte bra, Yankee var mycket taggad. När vi hade kört klart så tog vi en fika å efter det åkte vi till Ingo som bor i närheten och hälsade på honom, mitt lilla barnbarn.

Va kul att få se han efter så länge och dom fick även träffa Imbiss. Yankee fick hälsa på Ingo gemon staketet först, hans svans gick som en propeller och Ingo bara pussade Yankee å var på väg ut genom staketet för att leka. Vi släppte in Yankee & det gick jättebra, Yankee var mycket duktig & gav lugnande signaler för att Ingo var lite osäker, efter ett tag med bus så var det dax att rulla hemmåt. Först släpte jag av Maria/Imbiss sen åkte vi hem.

På kvällen var det soffan som gäller hela kvällen. Här är lite bilder från idag foton


På återseende

  

Av lotta - 24 mars 2012 18:00

God morgon


Idag efter jobbet bar det av till Järfälla för att träna lite hund, vi körde spår. Vi fikade medans spåret fick ligga, när det var dax att ta spåret kräktes Yankee i bilen så det var bara att storstäda hela bilen innan jag gick det. När vi väl tog spåret mådde han nog fortfarande lite illa men han tog det bra ändå under omständigheterna. Han va så duktig min lilla prins.


Efter det åkte jag hem med Yankee för att åka vidare till Bromma Zoo med mamma & Maria/Minna. Där blev det ett nytt halsband + koppel till Yankee som jag fick av mamma. Efter det gick vi in på sportaffären där jag fick en jacka av mamma. Sen bar det av till Ica maxi en sväng å handla lite mat till hemmet. Belv en lugn kväll.


På återseende

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se