Senaste inläggen

Av lotta - 9 oktober 2011 21:15

Hej


Då var det dax för debut för höstens träningssöndagar. Vi börja med att lägga spåren "Håkan la Yankee´s spår för att jag ville testa han" under tiden körde vi lite lydnad sen tog vi en fika & snacka lite. När det var dax att gå gick Maria bakom mig i spåret när vi hade kommit ca halva biten möter vi ett äldre par i skogen var på gubben börjar skrika åt mig att jag inte hörde hemma här & att jag skulle dra med min hund härifrån.  Både jag & Maria blev väldigt arga på han eftersom vi inte hade gjort nått alls. Efter att vi hade tjafsat en stund så fortsatte jag med spåret. Jag är mycket nöjd över dagen eftersom han spåra bra även om han va lite fel ute i mitten av spåret.  När vi var klara packa vi ihop & jag åkte hemåt. Belv en snabbis in på Chili sen hem.


På åteseende

  

ANNONS
Av lotta - 2 oktober 2011 18:00

hallosan


Jobba natten till idag, vi fick sluta tidigare idag så min kollega å jag bestämde oss för att ta en långis på bögsgård. Även Maria följde med. Så efter jobbet åkte jag bara hem å hämtade Yankee, sen hämta jag dom andra. Detta va rundan vi gick mycke mysig sväng. 


 


När vi var klara körde vi hem Sandra sen åkte jag å Maria & handla på maxi en sväng sen gick jag hem å la mig en sväng. Kvällen blev det bara lugnt.


På återseende

  

ANNONS
Av lotta - 24 september 2011 18:30

hallojsan


Idag var det dax för årets utställning på Nynäs bk. I å0r hade vi sällskap i bilen av Pernilla/Odd. Vi börja med att packa upp oss å checka in hundarna. Sen blev det lite kaffe undertiden som vi vänta på att få gå in i ringen.

Efter ett litet tag när vi hade fixat allt ser jag ett bekant ansikte Sofia som har Ella, Unnis syster. Sååå kul att se henne va jätte länge sedan synd bara att hon inte hade Ella med sig men hennes kille hade med sig en söt liten dam som han ställde.

 

När det var våran tur att gå in i ringen var det först Odd som va ensam i sin klass men han fick en 1:a med HP sen var det min tur å jag hade en konkurant idag. Han va inte så snygg så jag kände mig rätt trygg.... hi hi hi när  vi var klara säger domaren till mig 

- Å då blir du ju bäst i ras eftersom det inte finns några tikar.

Sen kommenterar ringsekreteraren henne å säger att det finns en till hane som ska vara med & slåss om BIR, Ja de va ju Odd. Jag ger tillbaka BIR rosetten & går in igen mot Odd, va rätt kul att stå där
kompisar i mellan. Tillslut blev det Yankee som vann BIR med HP.


 

Sen var det bara att sitta ner & vänta på gruppen, undertiden tog vi en kaffe/macka, köpte lite lotter. Sen började det dra ihop sig mot Gruppen & först var det valpar, rottisen kom på 1:a plats det gav mig hopp  

 När det var våran tur att gå, körde jag bara på mitt mål för dagen var ju att slå Benson som är en leonberger som jag kom 2:a förra året & han vann, men hipp hurra för oss VI slog Benson & vann hela skiten.  Nu var det bara att sitta & vänta igen för BIS finalen. Då blev det äntligen dax för lottdraging, jag & Pillan rusa fram för att se vad vi skulle vinna. Jag kom hem med en ljuslykta & Musskrämare "som jag ska ge till pappa för att  ha på landet" Pillan tog en bärbarvattenskål, kyltäcke & nosgrimma till hunddagis. När det var dax för BIS finalen blev inte rottisvalpen placerad så då var min chans väldigt liten men vi körde på ändå. Det sluta med att vi blev oplacerade i BIS finalen men nöjd med dagen ändå. 

Detta var vad vi fick rottettväg:


   Sen var det bara att packa ihop bilen för att dra hem igen. Fick av BIS vinnaren en säck med foder "supergulligt" så det blev trångt hem i bilen men gu va kul vi har haft under dagen idag.  Nu blir det en lugn kväll framför tv.


 

På återseende

     Av lotta - 28 augusti 2011 18:00


hejsan


Idag har det varit en lång dag med mycket jobb. Börja dagen att stiga upp vid 06.00, frukost sen ut med hunden en halvlångis för att vara klar kl 07.00 när Mari skulle komma förbi med frysta hamburgare inför utställningen. När kl var 07.10 så ringde hon å sa att hon va sen så jag skulle åka ner till sportfället & börja sätta upp tältet. När jag kom ner dit var det inte så glada miner. Så vi satte upp tältet å sen fixa vi lite till, sen droppade dom andra in eftersom. När kl va ca 7.45 då öppnade himelen sig å regnet bara öste ner börja tom åska inte kul när man ska sätta upp ringarna inför dagen... Men men vi körde på ändå. När kl börja närma sig 10 så sken solen & amn börja droppa in med sina hundar.

Sen var det bara att köra. 

Yankee hade 2 st mot sig i sin klass, å det var fart i dom vill jag lova, var nästan så att Yankee blev biten i rumpan. Dom va så taggade både inne/utanför ringen, den ena va på väg att flyga på flera hundar utanför.

Yankee skötte sig galant i ringen, han blev bästa hane, sen gick han vidare till bäst i ras & han vann det med.

Så då var det bara vänta på att gå in i BIS finalen. Jag passade på att äta lite & även hjälpa till med det sista innan det var dax för mig å Yankee att gå in i ringen igen.

Presis innan vi skulle gå in stod vi å prata några stycken å sa att en rottis blir aldrig plaserad bland dom 5 bästa, men jag höll modet uppe å gick in ändå.


Det sluta med att Yankee tog en 2:dra plast så han blev BIS 2:a.

Helt otroligt bra, ja e så stolt över min lilla prins. 

Efter att vi hade städat allt var det dax att åka hem igen, kvällen blev lugn & ro i soffan.


På återsteende

  Av lotta - 21 augusti 2011 12:42

Hejsan

Idag ringde min kära granne på min dörr så där runt 08.00 tiden å berätta att det sitter en blödaden katt utanför oss som behöver hjälp. Jag går ner för att se hur det ser ut & de såg inte bra ut den blödde från bakdelen men va ändå mycket kelig & go. Jag började ringa runt till olika djursjukhus för att se om nån kunde ta emot oss. Mötte en arbetskamrat som hjälpte till med bur, sen efter mycket om å men åkte jag & min gubbe till Albano för att lämna in katten där. När vi kom fram blev vi mycket bra bemötta som vanligt där & dom hjälpte oss med katten. Han var chipmärkt men dom hitta ingen ägare. Så nu återstår att se hur de går för lillen som jag nu har bestämt att den ska heta Yalmar. Dom skulle hålla mig uppdaterad på vad som händer så jag hoppas att de går bra för den, fick en liten bild på Yalmar innan vi åkte så grymt söt.


 Nu får vi se hur det går som sagt jag hoppas att allt går bra.


På återseende

   

Av lotta - 15 augusti 2011 21:15

Hejsan


Idag är de ingen vanlig dag utan idag är det Yankee´s födelsedag.

Han fick fira den med paket & gott gott.


 

        Det tog inte lång tid innan han hade öppnat sin present å SÅÅÅ glad blev han med sitt nya pipdjur.... hi hi hi 

Sen kommer en present till men den har inte kommit än, ja återkommer om den.


På återseende

  

Av lotta - 14 augusti 2011 18:45

Hejsan


Idag har jag jobbat en helvecka "första veckan efter semestern" så de va bara att packa väskan å stoppa hunden i bilen å åka till Helene för att vara där över helgen. Micke har jouren så jag skall hjälpa henne å även umgås.


När jag kom dit på fredagskvällen blev det middag å sen bara mys på kvällen.


Lördagen belv det Uppsala med barnen å Cadilacen, det va American car show. På  kvällen blev det att va åt god mat å tog de lugnt rätt trött efter dagen i uppsala.


Söndag blev det bak för Helene skulle ha kalas på em, ja hon baka & ja passa barnen. Åkte därifrån runt tre sen hem å fixa lite för att sen gå vidare till syrran på kvällen. Åt middag, kolla lite tv sen gick ja hem va helt slut.


På återseende

   

Av lotta - 7 augusti 2011 12:44

tja


Ja det blev ju inte att åka & bada idag iallafall! Det har tom åskat lite här nu på morgonen, så det belv att fixa här hemma lite med tvättning & städning på fm i väntan på att pappa ska komma hem så vi kan åka till Barkaby Ikea & handla lite. Sen blir det nog en lugn kväll eftersom det är jobb i morgon.


Jag hann iallafall göra klart Yankee´s halsband, fick alla stenar slipade klart idag så ny sitter det runt hans hals. Blev kanon bra, hoppas bara att det håller.


På återseende

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se