Senaste inläggen

Av lotta - 6 augusti 2011 23:30

hejsan


Idag Började jag & Yankee med att ta en långis med Maria/Minna. Sen fixade jag mig & fixade kaffe för att åka iväg till bakraby med pappa. Han kom & hämta mig med Impalan vid 10 sen drog vi iväg. Vi träffade Helene, Micke, Nova, Nellie & Lasse "Mickes pappa". Vi gick runt där en sväng sen fikade vi lite tog en sväng till. Sen åkte jag med pappa till Nynäs för att han skulle lämna in sin bil där, tanken va att jag skulle köra han till Danderyds bussstation men han missa bussen till landet för vi kom fram för sent. Så jag körde upp han till landet, det blev en lång dag & många mil i bilen.


När jag kom hem stoppade jag nått i magen för att sen bli hämtad av Helene/Micke. Vi tog en tur med deras Cadillac till Sveavägen. Där åkte vi nästan 3 varv innan bilden blev för varm & vi beslöt oss för att åka hem istället. Ett varv upp & ner för Sveavägen tog ca 1 h så de va sjukt många bilar där idag. Mysigt va de att bara sitta å titta på allt finns i stan. 

När jag kom hem blev det balkongen en sväng sen sängen i morgon ska jag åka & bada med syrran om vädret håller å sen ikea med pappa.


På återseende

  

ANNONS
Av lotta - 5 augusti 2011 22:53

Hajsen


Idag blev det bara lugnt på fm hemma, tvätta lite å suttit & slipat senare nästan hela dagen. På kvällen åkte jag till Kista C för att kolla klänning till min kompis bröllop med syrran. Helt sjukt jag hitta en klänning & ett par klackskor "vill bara säga att det är min 2:dra klänning & mina första klackskor" Så jag e sjukt nöjd även om de inte känns som jag för 5 öre. Men syrran sa att de såg snyggt ut & ja e nöjd.


Nu sitter jag här på balkongen igen men idag blev det ett glas belle Mmmmm säger jag bara.


På återseende

  

ANNONS
Av lotta - 4 augusti 2011 22:45

Hallo


Ja de blev nått av denna dagen med, fick tag på Maria som har Minna & vi åkte först till bögsgård å gick en långis med hundarna. När vi kom tillbaka var det 2 nyfikan småbarn som kom fram till oss & ville hälsa på hundarna. Efter det åkte vi en snabbis till Komköpcentrum i Rotebro för att jag ville kolla på fotbollsskor. Helt otroligt jag hitta ett par skor & en fiskelina för edast 250 kr tillsammans så då va jag nöjd.

Sen bar det av till Stinsen en sväng då var det Marias tur att hitta saker. Efter det belv det bara lugnt. På kvällen blev det lydnad på sportfället ett tag sen kom Maria/Minna ner å vi tog en sväng till sen blev det hem å ligga isoffan en stund innan det va dax att sova.


På återseende

  

Av lotta - 4 augusti 2011 08:56

God morgon 


Idag natt har jag jobbat så jag va uppe med tuppen idag, eller skatorna som finns utanför mitt fönster på jobbet. Allt rulla på som vanligt å nu sitter jag här på en sval balkong med kaffe & undrar va denna dagens ska ge mig. Har skickat iväg lite hintar till folk men inte fått nått svar.


På återseende

  

Av lotta - 3 augusti 2011 17:00

Tja


Idag har jag gått upp tidigt för vi skulle åka på daxkryssning med Fia/Johan. Underbart väder fick vi med. Vi kom fram i tid började resan med att äta buffefrukost. Ja va inte så hungrig men lite gick ner ändå. Sen tog vi en sväng i taxfreen efter det satte vi oss på däck & bara njöt av solen, då mitt i allt får ja en känsla av att ja inte stängt av kaffekokaren "jobbigt" försökte fixa nån som kunde komma hem & kolla men ingen som va hemma har min nyckel "ännu jobbigare" nå ja tillbaka till kryssningen. 

På vägen hem bytte vi bort till andra sidan för att få mera sol, sen gick vi en sväng och handlade, e inte så mycke billigare än hemma men nått fynd hitta ja nog allt. Sen va det bara att vänta in att båten skulle komma i land. När vi kom hem var som TUR va kaffekokaren av stängd...pust... Så jag satte på lite nytt kaffe & packa upp. Ja å så ut med hunden en sväng. 

Sen var det dax att saldla om för att åka & jobba, ja jag vet hag har semester med de är bra pengar eftersom de inte kommer bli så mycke sånnt framöver nu när jocke ska plugga å allt.


Så nu ska jag åka iväg.

På återseende

  

Av lotta - 2 augusti 2011 17:01

tja härliga tisdag


Idag har jag & Yankee varit på road trip med Maria till söder om stan & hämtat hem hennes nya tik "Minna" underbar å söt va hon. När vi kom ner till bilen men henne så gick hon fram direkt till Yankee dock här han hoppa ur va han lite läskig. Men ja såg till att hon fick lukta i baken så då var det lugnt. Hon strosa efter honom så glatt när han gick å kissa. På vägen hem va han sitt riktiga ja & pep åt henne å skälllde ut folk/hundar som vi åkte förbi, Minna tyckte nog att de va lite läskigt först men sen gick de bra hon verka inte bry sig så mycke.


Ska bli så kul sen att få med Maria/Minna när vi tränar.

Nu har jag landat & sitter på underbara balkongen med en kaffe & njuter av sista solen för dagen innan den går bakom huset.


På återseende

  

Av lotta - 1 augusti 2011 17:05

Tja


Idag har jag städat här hemma lite sen kom Katja varit här med hennes dotter å vän men hennes 2 pinschrar, helt underbara å Yankee blev helt överlycklig att ha 2 brudar hemma.


Vi tog en kaffe på ballen & snacka utställning för i år/nästa år. Ja e så taggat även kul att ha nån mer som ställer så man kan sitta med nån när man e där.


Så nu har jag anm Yankee till ytterligare 1 utställning iår de är dock inoff men de är bra träning & till nästa år så blir det mera av off i stället.


Nu blir det att åka & hämta lite mediciner sen blir de nog lugnt i kväll tror jag.


På återseende

  

Av lotta - 31 juli 2011 22:00

hallo igen


Nu har vi varit hos jockes päron & ätit middag, direkt när vi kom å skulle gå in så blev jag stucken i överarmen på undersidan. Satan igatan va ont de gjorde. Urk  Ja hade bara lust att skriva men de går ju inte... hi hi hi Sen under kvällen har det värkt lite hela tiden ända in i muskeln i armen hoppas de blir bättre tills i morgon.


På återseende

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se