Senaste inläggen

Av lotta - 31 juli 2011 16:40

hejsan svejsan


Idag drog jag med mig syrran på loppis i täby, mycke trevligt skönt att vara ute nu när de är så fint väder. Hon hitta ett ljus & jag hitta 2 halsband till Yankee men dom måste sandpappras lite men han fick ha de ena på sig direkt ändå ser så fint ut.


Nu sitter jag på balkongen me den iskaffe helt underbart.


I kväll blir de familjemiddag ska bli skönt att slippa laga mat  


På återseende

   

ANNONS
Av lotta - 28 juli 2011 14:13

hejsan


Idag har jag varit inne hos min syrra på cupecak hairstyling på morgonen. Ja e supernöjd med håret & sen fick jag även en ny fjäder fast en röd/svart. Nu sitter jag på ballen å tar en kaffe får vi se va som händer resten av dagen.


På återseende

  

ANNONS
Av lotta - 27 juli 2011 23:30

hejsan


Idag åkte jag till Helene/Micke på dagen & tog en sväng till Thuns för att kolla lite kläder mm, hitta inget kul men de va skönt att komma bort över dagen en sväng. Fika en sväng hos Helene innan ja åkte hem igen. Sen på kvällen kom syrran över & åt med oss. Sen avsluta vi kvällen med att ta en långpromis runt här i området, skönt att gå av den goda efterätten som syrran kom med.


Nu är det dax att sova e helt slut.


På återseende

  

Av lotta - 26 juli 2011 18:41

hallo


I går när jag kom hem och tog bort bandaget på tassen såg de bra ut men sista kissen hade de gått upp lite igen efter ja tog bort de nya bandaget ja hade gjort, så de fick bli att han har tratt när man inte har koll så att han inte slickar. I dag på morgonen såg de mycke fint & bra läkt ut prövade att gå utan bandage men de gick inte så de får blir att lägga om varje gång man går ut ett tag framåt. Annars har det inte hänt mycke idag bara tagit de lugnt, dock haft huvudvärk så de hjälper ju inte vidare mycke!!! 

Nu på kvällen ska jag köra Maria till Ica maxi en sväng, i morgon däremot blir de nya äventyr med Helene & co, vi ska iväg till nån affär som ligger uppe vid henne, får återkomma om info.

Ps. Får ju inte glömma att Gratta fia idag som fyller år, grattis gumman   


På återseende

  

Av lotta - 25 juli 2011 15:50

 Hallojsan


Igår kom ju Helene/Micke upp, vi käka middag & spela skippo en sväng, tog en runta i skogen å hitta både blåbär & trattisar. Idag va de full rulle från halv åtta på morgonen, sen tog Micke hundarna å vi fixa oss för att åka in till Norrtälje en sväng. När han kom tillbaka märket ja att Yankee blödde från tassen, riktigt stämde de han hade ett rätt djupt jack över hela tåtrampdynan & ett jack. De kom floder av blod, men vi plåstra så bra vi kunde för att kunna lämna medans vi åkte iväg. 


Sen när vi kom hem satt som tur va bandaget kvar på tassen, nu ska jag städa lite här innan de är dax att åka hem till stan igen för som tur va så glömde jag ju hans sjukhuslåda där ja har allt som e bra att ha. Så ner med sista kaffet nu sen damsuga lite å brumma hemåt.


På återseende

  
Av lotta - 24 juli 2011 15:57

Hejsan 


Trött idag igen, kunde inte sova va vaken till 03.00 sen gick jag upp tog en cigg. Tror att jag somna runt 04.00 Så som sagt ja e lite trött idag, så de har varit lugnt här. Nu sitter jag & pratar med Fia dricker lite kaffe å väntar på Helene/Micke som ska komma upp å äta middag mm. Kanske tom blir lite kubb i kväll om vädret håller i sig. Har haft lite pyssel här idag i stället fixat klorna på Yankee & naglarna på mig själv. 


På återseende

  Av lotta - 23 juli 2011 16:15

Go dagens


Idag åkte jag & pappa till Närtuna för att kolla på gamla traktorer/bilar. Träffa Helena & Micke med barn. De va nice att komma iväg en stund eftersom de ändå inte va så bra väder idag. Nu blir de lite kaffe på altanen sen dax att fixa mat för kvällen.


Är rätt seg idag eftersom ja inte sov så mycke i natt.


På återseende

  

Av lotta - 23 juli 2011 10:29

God morgon 


I natt har jag inte sovit mycket enligt  yr.no "som btw är den bästa/mest exakta väderkartan enligt mitt tycke" skulle de komma regn vid 24 tiden & nästan exakt på klockslaget så börja de regna & sen lös himlem upp flera gånger av åskan. Gick ut & satte mig en stund & kolla sen la vi oss igen.


Yankee lyckades öppna dörren & sov ute i vardagsrummet i natt han kom in till mig vid åtta tiden & tyckte att vi skulle gå upp men inte jag. Sen på morgonen kom våran nya granne för att säga hej & be om hjälp, Yankee hälsa Å helt otippat kissa på han som tur va missa han honom. Pinsamt  sen drog han en repa ner på deras tomt kolla läget Åå sÅ klart bajasa han där men han såg inte de hann plocka bort de innan.  Pinsamt igen men han verkar ta de bra & gilla Yankee så han va välkommen ner flera gånger...skönt. Nu blir de kaffe sen dax att åka till Närtuna å kolla på lite fina bilar.


På återseende

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se