Senaste inläggen

Av lotta - 22 mars 2012 20:30

Tja ba


Idag åkte jag direkt efter jobbet för att lägga ett spår med Susanne i kärdal, idag blev det ängspår ca 500 m med 4 av varje.


Han va inte lika på i början idag och jag tycker att han fick på bra, han missa 1 apport bara. När vi var klara tog vi en kort martpaus för att sen åka till sportfället och träffa några andra och köra lite lydnad. 

Allt gick bra där med, dock var vi båda lite trötta efter spåret.


På återseende

  

ANNONS
Av lotta - 18 mars 2012 14:30

hejsan


Idag var det dax igen för lite spår. När vi kom till parkeringe var det massa viltspårts folk där så vi fick byta ställe. När vi sen satte igång med att lägga våra spår inser vi att Håkan har kört fast med sin bil "inte kul" så vi fick putta för att få loss den. Idag fick spåret bara ligga i 1 h eftersom vi skulle iväg sen. Jag gick spåret med Yankee han va nästan för het så han slog över i börjar å gjorde allt han inte skulle göra innan han kom igång. Sen gick han bra resten av biten, så med helhelten är jag nöjd idag. Efter det var det bara att packa ihop för att dra vidare till Helena å sitta lite valpvakt en stund.


På återseende

  

ANNONS
Av lotta - 11 mars 2012 22:00

Hej


Idag blev det träning igen, vi körde spår idag med dogsen. Susanne la ett spår till Yankee i skogen som fick ligga ca 1,5 h. Det var första gången för henne som hon hade lagt ett spår för nån annan i skogen så det blev lite tokigt men han gick bra ändå & hon va duktig tycker jag. 

Han missa dock 1 pinne å 1 snusdosa men annars tog han allt.


Idag satt vi en lång stund & fika å snacka det va mysigt å gott.


På återseende

  Av lotta - 10 mars 2012 21:45

Hallojsan


Idag körde vi hårt med dogsen, vi drog en runda sök i skogen.

Yankee gjorde 3 skick å dom var helt klockrena  Han va så JÄVLA duktig, ett skicka tog han in rullen själv å kom tillbaka utan att jag behövde kalla in honom igen.

Efter det var han helt slut, dom andra dogarna va lika duktiga dom.


Vi tog en snabbfika för sen skulle jag iväg & träffa Lisen som hade Yankee´s pappa VIlle. Så jag åkte in till hägersten där hennes dotter bor & hon fick gosa med Yankee lite.


Sen på kvällen var vi helt slut båda två.På återseende

  

Av lotta - 4 mars 2012 15:44

Hejsan svejsan


Nu är snön borta å det var dax för ett spår idag, ja la ett rätt lätt spår till Yankee på ca 600 m, med 4 apporter & 4 snusdosor med köttbullar i det fick ligga ca 1,5 h innan vi gick det. Å gu va BRA han gick idag som en klocka   Han tog det lugnt & gick rakt i spåret tog varje apport+snusdosor. Jag blev så himla glad, trodde att han skulle jäkta på för att han har så brottom till slutet. 

När vi kom tillbaka va han helt slut & super nöjd.

Denna helg har det verkligen varit fullt ös hela tiden.


På återseende

   

Av lotta - 3 mars 2012 23:30

Hej å gokväll 


I kväll fick vi besök av Fia , Mari, Andreas & Jazz, vi kollade på melodifestivalen & sen satt vi å kabba lite innan det var dax för dom att gå hem igen. 

Yankee va rätt trött från att ha varit med mig på jobbet i natt men han va så dukitg värd när dom kom. Dock ville han tvätta henne men Icke de inte... hi hi hi När dom hade gått somna han som en stock å jag med. I morgon blir det tränging igen å då blir det spår ska bli superkul.


På återseende

  

Av lotta - 11 februari 2012 15:15

hallojsan


Idag var det dax igen för lite träning i Järfälla, idag blev det bara jag & Maria men det gick superbra ändå. Vi började med att ta en promis sen körde vi Yankee först. 

När vi står för att köra igång så är Yankee så taggad så han drar en egen repa i skogen utan att Maria hann springa ut.

När han väl kom tillbaka körde vi 3 superbra skick.

Sen var det Imbiss tur å det gick superbra för han med efter det tog vi en fika sen var det dax att rulla hemåt.


På återseende

  Av lotta - 22 januari 2012 16:00

Hejsan


Idag var det dax för årets/vinterns första sökträning, eftersom det inte har varit så mycket snö än så har vi lyckats lägga spår under hösten/vintern, men inte idag. Vi började med Imbiss & det gick hur bra som hälst efter det var det Yankee´s tur att få röra på sig lite. Gu han blev helt lyrisk, så kul att se att han verkligen älskar detta. Efter första skicket satt allt som det skulle även om vi inte har kört på över 6 månader det var en stor seger för mig att detta fortfarande sitter kvar till minsta ditalj.


Efter Yankee var det dax för hans systeryster Jassa som va å häsla på, det roligaste var att få träffa henne men att även se hur hon jobba va kul. Sen belv det fika sååååååååååååå klart. Efter kaffet blev det även lite lydnad sen var alla nöjda för dagen å vi begav oss hemåt.


På återseende

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se